Una dintre cele mai răspândite categorii de șoferi, cei care nu au răbdare ca semaforul să se facă verde și claxonează ca tâmpiții în timp ce așteaptă, va scoate începând cu acest an de trei ori mai mulți bani din buzunar pentru RCA. O decizie care trebuia luată de mult timp, asta clar!

blocaj_semafor_bucuresti.jpg ”Dacă vor să-i irite pe ceilalți șoferi, atunci să plătească”, spune Decebal Popescu, inițiatorul proiectului. ”Și nu doar atât! Dacă scot capul pe geam să înjure un alt șofer sau fac gesturi obscene spre ceilalți, pot plăti și de șapte ori mai mult pentru RCA. Cui nu-i convine, să circule pe jos, că oricum face bine la sănătate!”

Dacă șoferii persistă și continuă să claxoneze la semafor chiar și după ce le-a crescut RCA-ul, se poate ajunge inclusiv la confiscarea mașinii. ”Am putea, desigur, să-i obligăm să-și scoată claxonul, dar sunt sigur că ar găsi alte metode ca să facă scandal la semafor. Prostia nu trebuie niciodată subestimată, așa că mai bine le confiscăm mașinile”, a explicat inițiatorul proiectului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 04.03.2019 10:35 Social

National Cinematografic