Normalitate! Dacă claxonezi la semafor, vei plăti un RCA de trei ori mai mare

Una dintre cele mai răspândite categorii de șoferi, cei care nu au răbdare ca semaforul să se facă verde și claxonează ca tâmpiții în timp ce așteaptă, va scoate începând cu acest an de trei ori mai mulți bani din buzunar pentru RCA. O decizie care trebuia luată de mult timp, asta clar!

”Dacă vor să-i irite pe ceilalți șoferi, atunci să plătească”, spune Decebal Popescu, inițiatorul proiectului. ”Și nu doar atât! Dacă scot capul pe geam să înjure un alt șofer sau fac gesturi obscene spre ceilalți, pot plăti și de șapte ori mai mult pentru RCA. Cui nu-i convine, să circule pe jos, că oricum face bine la sănătate!”

Dacă șoferii persistă și continuă să claxoneze la semafor chiar și după ce le-a crescut RCA-ul, se poate ajunge inclusiv la confiscarea mașinii. ”Am putea, desigur, să-i obligăm să-și scoată claxonul, dar sunt sigur că ar găsi alte metode ca să facă scandal la semafor. Prostia nu trebuie niciodată subestimată, așa că mai bine le confiscăm mașinile”, a explicat inițiatorul proiectului.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
4 martie 2019 08:35
Citește mai mult despre: semafor sofer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult