Zeii i-au zâmbit lui Decebal P. din București, un tânăr de 25 de ani, care a reușit chiar în această dimineață să stea doar două ore la Poștă pentru a obține un colet. Norocul său a fost că la acea oră nu era nimeni la coadă și astfel a ajuns primul la ghișeu.
posta_inchidem_ghiseu.jpg
„A fost extraordinar, nu am avut de așteptat decât o jumătate de oră ca doamna de la ghișeu să termine cafeaua. 45 de minute a verificat hârtiuța mea că este originală am de ridicat un pachet și doar 20 de minute a durat să-mi bagele datele în calculator, deși a folosit doar un deget. Restul, mărunțiș, până mi l-au adus, până m-au dojenit că nu am venit mai devreme”, a istorisit Decebal P.

Acesta a mai precizat că, la ieșirea din oficiul poștal, coada din spatele lui ajunsese deja la 8 persoane. „Cel mai probabil ultimul nu va ajunge până la închiderea poștei, i-am recomandat să vină peste două săptămâni”, a spus bucureșteanul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 19.08.2014 18:41 Social

National Cinematografic