Noroc chior! Unui bucureștean i s-a prăbuşit casa şi acum are spațiu pentru patru locuri de parcare

Optimistul spune că orice șut în fund este un pas înainte iar orice dezastru este, de fapt, o nouă oportunitate. Povestea lui Mirel Cristian, un bucureștean care s-a trezit cu casa dărâmată peste noapte, este un exemplu de practică a acestui dicton antic.

„Am cumpărat o locuință în centrul Bucureștiului prin credit imobiliar, pe 35 de ani. Mai am de plătit încă 33 de ani la el și, sincer să vă spun, situația nu arăta prea bine pentru mine, nu prea mă mai ajungeam cu banii. Când am auzit prima dată că s-a dărâmat casa, eu fiind la o petrecere la un vecin, am înlemnit. Dar, când am văzut ruinele imediat mi s-a luminat fața: acum acolo este un loc să parchezi patru mașini chiar mari”, spune norocosul Mirel.

Acesta a explicat că, dacă se apuca să închirieze casa ca să poată plăti ratele ar fi câștigat câteva sute de euro pe lună. Acum, dacă închiriază dărâmăturile drept locuri de parcare ar putea obține sume de 3-4 ori mai mari. „În sfârșit, cu banii din parcările astea pot să trăiesc și eu decent, la hotel de 5 stele, all-inclusive, până la finalul vieții”, a mărturisit Mirel Cristian.

Scris de Ef
16 noiembrie 2017 16:11
Citește mai mult despre: Bucuresti parcare

Alte articole

Vezi mai mult