Noroc pe niște moldoveni! Li s-a născut un copil care în loc de cordon ombilical are un furtun de tras vinul din butoi

E toamnă, se coace în boabe de struguri pelinul și-n gușe de viperi veninul iar în comuna Distilați din județul Vaslui a avut loc încă o minune dumnezeiască. În familia unor oameni gospodari, care au cules via când trebuie și cum trebuie, s-a născut un copil dotat direct cu furtun de tras vinul din butoi în loc de cordon ombilical.

„A zis moașa, stai să-i fac buricul, și când a pus mâna pe maț, aoleu, ăsta nu-i unul normal, uite ce gros și bun e. Cam cât să vă las, doi metri vă ajunge”, a povestit fericitul tată, menționând și că, din ce știe el, copilul este sănătos, probabil băiat, și că acum nu mai plânge că i s-a dat o țuică să adoarnă mai ușor.

Pentru constatarea minunii, la gospodăria fericitului tată s-a prezentat mai întâi popa din sat, care a verificat că într-adevăr se pot trage cel puțin două peturi de vin din butoi cu el, apoi vicele comunei, care a verificat și el cam două peturi, plus rude, prieteni și apropiați. Bătrânii satului spun că este un semn bun, o asemenea naștere având loc doar o dată la câțiva zeci de ani, când vinul se face chiar bun.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 septembrie 2018 08:22
Citește mai mult despre: butoi copil vin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult