Norocul sare de unde nu te aștepți. Un român care cumpărare de pe internet o sutană de preot, pentru o petrecere mascată ce urma să degenereze în orgie, a avut surpriza să găsească în ea 100.000 de euro de la cutia milei. Banii erau așezați în mod egal în buzunarele alea din mâneci pe care le știe orice popă.

tanar_preoti_ciocan_bani.jpg

Românul spune că nu se gândește să returneze banii sau sutana, explicând că a auzit de la un preot „Domnul a dat, domnul a dat, domnul să fie lăudat”. „Voi face ce vreau cu banii aceștia și m-am gândit să-i donez la biserica ce se contruiește în spatele blocului de la mine, în locul parcului și locului de joacă pentru copii”, a declarat acesta.

Nu este primul caz de român care găsește o sumă impresionantă în obiecte cumărate de pe internet. Un alt român se laudă că a acumpărat o pereche de ciorapi second-hand, care fuseseră ai Patriarhului și a găsit două lingouri de aur în el în timp ce un altul susține că a găsit într-un patrafir comandat online tămâie în valoare de 30.0000 de euro.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 18.08.2019 11:13 Social

National Cinematografic