Jurnalişti din toată ţara, bucuraţi-vă! O profeţie recent descoperită a lui Nostradamus anunţă că, înainte de Sfârşitul Lumii, salariile celor care lucrează în presa din România vor intra negreşit în conturi. Mai mult, ziariştii vor avea la dispoziţie trei zile întregi să mănânce şi altceva decât pufuleţi şi covrigi, înainte ca soarele să se înnegrească, să plouă cu pucioasă şi cei patru călăreţi ai Apocalipsei să pustiască întreg ţinutul.

nostradamus.jpg
Decebal Popescu, nostradamolog la Institutul Profetic din Târgu Neamţ, a explicat tâlcul din spatele versurilor scrise în franceza veche. "În traducere liberă, acestea sună cam aşa: 'Să asculte cei care la Realitatea trudesc / şi cei care mai au de luat arginţi de la Jurnal / căci când Judecata va fi răspoimâine / ei vor striga: ferice de noi, a intrat simbria!'"

Cu toate acestea, unii spun că aşa-zisele profeţii nu au niciun sens, pentru că legile fizicii nu permit ca atâţia jurnalişti să fie plătiţi simultan. "Putem presupune că Nostradamus aştepta şi el plata pe câteva catrene când a scris tâmpenia asta", a comentat un sceptic.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 30.09.2016 17:12 Social

National Cinematografic