Nou: corporațiile au legalizat pauza de 30 de minute pentru bârfă

Schimbare radicală din partea multinaționalelor care au decis să acorde o mai mare atenție nevoilor angajaților. Astfel, după o negociere dură cu sindicatele, companiile au recunoscut oficial dreptul la bârfă al corporatiștilor, aceștia având cel puțin 30 de minute pe zi pentru a raspândi ultimele zvonuri.

Anunțul a fost primit cu entuziasm de zecile de mii de angajați, care nu mai trebuie să se ascundă pe scara de incendiu sau în toalete pentru a-și bârfi colegii. “La noi în companie este o regulă nescrisă: poate să pice piața sau să se anunțe falimentul firmei, dacă bârfa este proaspată, nu pleacă nimeni!”, a menționat Jean, corpora tist din vechea gardă.

Deși oficial au rezistat până în ultima clipă, corporațiile arată că a fost totuși o decizie bună. “Înainte cu greu mai reușeai să racolezi un tânăr absolvent de facultate, cu toții auziseră că trebuie să faci 10-20 de ani până ieși, așa că nu prea mai călcau strâmb, se făceau ingineri. Însă cu strategia asta, am redevenit interesanți”, a arătat Ioana Dracuteia, Senior Recruitment Manager.

Scris de TNR
22 septembrie 2014 08:09
Citește mai mult despre: barfa corporatisti

Alte articole

Vezi mai mult