Nou. Pe Waze vor fi marcate și locurile cu polițiste cu sâni mari!

Waze extinde serviciile oferite. Pe lângă gropi, accidente sau radare, utilizatorii pot acum să marcheze locurile unde pot fi întâlnite polițiste cu sâni mari, pentru că toți șoferii să vadă că sunt acolo și să încetinească, pentru a le vedea mai bine și mai ales pentru a face poze, ca să le folosească mai târziu, acasă, în tihnă și intimitate.

Până acum, locurile unde au fost semnalate polițiste cu sâni mari au fost mult mai aglomerate, mulți șoferi declarând chiar că și-au schimbat traseul pentru a le vedea mai de aproape, ceea ce a dus la ambuteiaje. Departe de a se teme de polițiste, șoferii se bulucesc și sunt claxonați de șoferițe, care sunt geloase pe polițistele cu forme. Șoferițele au încercat și ele să marcheze polițiști cu fund frumos, dar n-au găsit niciunul până acum, cei mai mulți polițiști fiind îmbuibați cu șaorma și plini de celulită.

Au apărut și cârcotașii, care raportează că polițistele de pe Waze n-ar avea sânii atât de mari: ”Am văzut mai devreme un burtos într-un MCV care avea sânii mult mai mari decât colega semnalată de alți șoferi. Nu mi se pare un sistem bun dacă nu dai și dimensiunile”, spune un șofer.

Scris de Ionut
11 mai 2021 07:47
Citește mai mult despre: polițistă sâni șofer Waze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult