Nou record mondial în România! Un şofer român a dat azi în groapa cu numărul 1 milion!

Aniversare emoţionantă la Automobil Clubul Român, după ce un şofer român a dat azi cu maşina în groapa cu numărul 1 milion, intrând în Cartea Recordurilor, reuşita sa fiind omologată. Şoferul spune că e la a opta maşină cu care circulă în România şi că în total a schimbat 400 de bucşe şi 80 de amortizoare.

“Eu zic că legea ar trebui schimbată, adică să fii considerat începător până la groapa cu numărul 100.000, nu doar un an. În primul an abia dacă iei 30.000 de gropi, la o folosire normală a maşinii”, spune Decebal Popescu, şoferul devenitdeja celebru. Decebal Popescu spune că groapa cu numărul 1 milion a fost extrem de parşivă, fiind a treia într-o succesiune de gropi de pe un bulevard din Capitală şi, deşi a încercat s-o evite, groapa i-a înghiţit maşina cu totul.

România conduce în topurile internaţionale cu 174 de gropi pe cap de locuitor, devansând ţări cu tradiţie, precum Tadjikistanul sau Ciadul. Experţii spun că în ţara noastră apare o groapă la fiecare 5 minute, de multe ori după fiecare ploaie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
24 mai 2014 04:05

Alte articole

Vezi mai mult