Urmărire ca în filme de 1 Mai. Un echipaj de poliţie a oprit un şofer inconştient, care mânca mici în timp ce conducea cu 280 km/h. Poliţiştii spun că în mod normal nu l-ar fi oprit, dar acesta mânca un mic de la Deduleşti, mult prea mare pentru a permite un şofat în condiţii de siguranţă.mic_la_volan.jpg

“În timpul unei monitorizări de rutină am observat un şofer care mânca la volan un mic fără muştar şi am dedus că are probleme psihice. L-am tras pe dreapta şi când a deschis geamul, am fost nevoiţi să intervenim cu masca de gaze pe faţă de la miros. Şoferul era recalcitrant, a invocat dreptul constituţional de a mânca mici în timp ce este legitimat. Ne-a dat talonul mânjit. A spus că se grăbea şi că de-asta nu a avut timp să mai ceară şi muştar”, explică agent circulaţie Voicu.

Până la urmă, a rămas la mica înţelegere. Poliţiştii i-au luat micii şoferului şi i-au dat un avertisment verbal să nu mai mănânce mici fără muştar. În ce priveşte viteza cu care circula şoferul, poliţiştii spun că e normal să-i dea talpă, asta ajută la fluidizarea traficului şi că fraierii care circulă cu sub 200 la oră pe şosele ar trebui obligaţi să-şi ducă gioarsele la REMAT.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 02.05.2017 16:24 Social

National Cinematografic