Nouă ipoteză pentru moartea lui Condrea. Era pe telefon şi apăruse un pokemon după copac

Anchetatorii români au decis să redeschidă dosarul morții lui Dan Condrea, după ce mai mulți martori spun că în zona în care a avut loc accidentul au fost zăriți în ultima perioadă mai mulți pokemoni. Un martor susține chiar că unul dintre pokemoni s-ar afla în spatele copacului în care a intrat Dan Condrea cu mașina.

”Știm sigur că Dan Condrea folosea telefonul înainte de accident, deci varianta că urmărea un pokemon este cât se poate de plauzibilă”, spune unul dintre achetatori. ”O echipă de criminaliști se află deja la fața locului și verifică cu telefoanele personale dacă sunt pokemoni în zona în care s-a produs impactul.”

Investigația anchetatorilor este îngreunată însă de cîteva mii de fani Pokemon Go, care imediat ce au aflat că la locul accidentului lui Condrea sunt pokemoni au luat zona cu asalt. Există totodată un mare risc ca anchetatorii, odată ce găsesc pokemonul ascuns după copac, să devină la rândul lor dependenți de joc și, în loc să-și vadă de anchetă, să continue vânătoarea de pokemoni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 iulie 2016 12:13
Citește mai mult despre: accident Condrea Pokemon Go

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult