Dezastrul din învăţământ ia forme din ce în ce mai bizare! Potrivit ultimului proiect de revizuire a Legii învăţământului, absolvenţii de liceu care pică şi a 3-a sesiune de Bacalaureat nu vor mai avea dreptul să susţină examenul maturităţii, ci vor fi admişi automat la Academia de Poliţie.eftimie_politist.jpg

“Să pici Bacul de două ori, asta se poate întâmpla oricui”, a declarat Decebal Popescu, consultant al Ministerului Educaţiei pe probleme de acefalie. “Dar dacă eşti dintre acei oameni speciali care nu reuşesc să-l treacă nici a treia oară, e clar că ai o chemare pentru munca în Poliţie.”

“E o lege binevenită. Unii dintre aceşti tineri au atâta vocaţie pentru meseria asta încât nu ştiu nici măcar să se iscălească! Cum să nu le cultivăm talentul, să-i lăsăm să se piardă prin Italia şi Spania făcând munci de doi bani? Ar fi o risipă de lipsă de creiere”, explică un alt angajat al Ministerului, asigurându-i pe tinerii admişi la Poliţie pe locurile speciale pentru idioţi că vor beneficia de tot felul de facilităţi, printre care bursa onorifică “Maria Grapini” pentru necunoaşterea limbii române şi decontarea a jumătate din preţul şaormei pe tot parcursul anului academic.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 11.09.2014 10:18 Social

National Cinematografic