Noua lege a învăţământului: Cine pică şi a 3-a sesiune de Bac e admis automat la Academia de Poliţie

Dezastrul din învăţământ ia forme din ce în ce mai bizare! Potrivit ultimului proiect de revizuire a Legii învăţământului, absolvenţii de liceu care pică şi a 3-a sesiune de Bacalaureat nu vor mai avea dreptul să susţină examenul maturităţii, ci vor fi admişi automat la Academia de Poliţie.

“Să pici Bacul de două ori, asta se poate întâmpla oricui”, a declarat Decebal Popescu, consultant al Ministerului Educaţiei pe probleme de acefalie. “Dar dacă eşti dintre acei oameni speciali care nu reuşesc să-l treacă nici a treia oară, e clar că ai o chemare pentru munca în Poliţie.”

“E o lege binevenită. Unii dintre aceşti tineri au atâta vocaţie pentru meseria asta încât nu ştiu nici măcar să se iscălească! Cum să nu le cultivăm talentul, să-i lăsăm să se piardă prin Italia şi Spania făcând munci de doi bani? Ar fi o risipă de lipsă de creiere”, explică un alt angajat al Ministerului, asigurându-i pe tinerii admişi la Poliţie pe locurile speciale pentru idioţi că vor beneficia de tot felul de facilităţi, printre care bursa onorifică “Maria Grapini” pentru necunoaşterea limbii române şi decontarea a jumătate din preţul şaormei pe tot parcursul anului academic.

Scris de Vasile
11 septembrie 2014 08:09
Citește mai mult despre: admitere BAC invatamant politie

Alte articole

Vezi mai mult