Noul catalog Ikea vine sub formă de puzzle, să ți-l faci singur acasă

Ikea apreciază timpul clienților săi și vine cu o nouă inovație, pentru a reduce și mai mult costurile produselor din magazin. Noul catalog Ikea nu va mai fi livrat în formatul clasic, ci sub forma unui puzzle, pe care clienții și-l pot asambla singuri acasă, folosind instrucțiunile de pe site.

Clienții nu vor mai fi nevoiți să răfoiască aiurea sute de pagini de catalog, ci pot să facă puzzle-ul de la pagina care îi interesează, de exemplu soluții depozitare baie sau amenajarea cămării. Ikea le oferă clienților și clipe de calitate în familie, pentru că și copiii pot fi atrași în asamblarea catalogului-puzzle.

Tot pentru a veni în sprijinul clienților, catalogul nu mai e gratuit, ci costă 99,90 lei. Fiecare catalog-puzzle e unic, fiind tăiat cu răbdare și cu o forfecuță mică de către copiii ingenioși dintr-o provincie a Etiopiei.

Pentru a face puzzle-ul în cele mai bune condiții, Ikea a lansat și masa de puzzle, din ratan, plastic și MDF rumegușat, la doar 499,90 lei, accesoriile de prindere neincluse.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 noiembrie 2020 08:12
Citește mai mult despre: catalog ikea puzzle

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult