Noul Cod Civil obligă cuplurile de homosexuali să se căsătorească, dacă se iubesc

Schimbările pe care le aduce noul cod civil sunt menite să aducă mai multă stabilitate în cuplurile de homosexuali, care în ultima vreme se destramă mult prea ușor.

Dacă după trei ani de relație homosexuală niciunul dintre băieți nu are curajul să-i ceară mâna partenerului, atunci înseamnă că cei doi nu au intenții serioase. E clar că unul dintre ei îl doare-n fund de celălalt, deci statul intervine și cuplul este desființat imediat. Astfel se va clarifica situația homosexualilor care sunt de mai mulți ani împreună dar nu au curajul să își oficializeze relația. În caz de divorț, niciunul nu va rămâne rupt în fund.

Dacă, din cauza condițiilor speciale, gen pușcărie, căsătoria nu poate avea loc, atunci cuplul are dreptul să ceară un atestat de concubinaj, prin care se obligă să-și ispășescă restul pedepsei alături de un singur bărbat.

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române a declarat pentru TNR: „Nimic nu este mai rău decât concubinajul. Dacă îți place băiatul, atunci ia-l de nevastă. Altfel o să ajungem o nație de călugări, să facem doar sex fără obligații.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
12 septembrie 2011 07:11

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult