Noul Guvern PSD linişteşte populaţia: Avem competenţa să furăm toată zăpada căzută în ţară!

Viscolul a pus stăpânire pe câteva judeţe din ţară, cel mai afectat județ fiind, cum era de așteptat, județul Buzău. Prima ninsoare căzută sub majoritate PSD nu îngrijorează autoritățile, mai ales în urma asigurărilor venite din partea noului Guvern.

„Avem competența și capacitatea de a fura toată zăpada din țară. E o solutie atât de simplă că e de mirare că nu s-au gândit alții la ea”, a declarat premierul Sorin Grindeanu după ce a primit instrucțiuni de la stăpânul său ce să spună. Dealtfel, încă din cursul nopții au fost văzute filiale de pesediști deplasându-se de-a lungul drumurilor naționale și județene și furând tot ce pe cădea în cale.

Metereologii estimează că la ritmul de furat al cleptomanilor din PSD în câteva zile situația din țară va fi sub control, deja va fi vizibil pământul sau asfaltul. Totodată, cel mai probabil se va fura și viscolul, urmând ca în anii viitori să fim nevoiți să aplelăm la un împrumut extern, pentru a achiziționa viscol de la Rusia, cel mai mare producător din zonă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
6 ianuarie 2017 08:01

Alte articole

Vezi mai mult