Noul model Dacia Lodgy va fi disponibil în reţeaua de service-uri din această primăvară

Ultima izbândă a uzinelor Dacia, monovolumul Lodgy promite să ducă mai departe tradiția modelelor anterioare în ce privește fiabilitatea. Pentru achiziționarea ultimului model de Dacia trebuie doar să mergeți la cel mai apropiat service Dacia și să vă alegeți împreună cu mecanicul ce dotări ați vrea să nu funcționeze pe mașina dumneavoastră. Dacă alegeți modelul full options veți plăti în plus pentru aerul condiționat defect, pentru servodirecția blocată și pentru pilotul automat care este manual. Numai cu dotările de bază mașina este absolut cheală, nu veți primi altceva decât motorul calat și bujiile înecate și un număr de telefon de la SMURD.

În cartea tehnică a mașinii veți găsi și o listă completă de sunete pe care trebuie să le faceți atunci când pretindeți că mergeți cu mașina. Dacă o citiți veți învăța să faceți din gură ca motorul „brrrum-trosc”, veți imita felul cum bate o planetară „tronca-tronc” sau scârțâitul amortizoarelor Crșșt-câț, iar la urmă veți pronunța un sincer „Doamne ajută”.

Ca o primă facilitate oferită de Dacia, mașina se livrează acasă direct pe butuci de lemn, modelul all season. Există și o promoție, primii două sute de clienți vor beneficia de transport gratuit pe platformă până acasă.

Să nu uităm că Dacia Lodgy este o mașină de familie, așa că fiecare membru al familiei are ceva de făcut din momentul în care cumpărați acest vehicul. Atunci când mergeți în concediu, copii vor plimba cartoane cu peisaje pitorești pe lângă mașină, astfel încât dumneavoastră să vă puteți bucura de călătorie în confortul propriului garaj.

Scris de TNR
24 februarie 2012 07:02

Alte articole

Vezi mai mult