Noul patron Urgent Cargus: “Am sunat la centru să-i anunţ, dar m-au pus de 5 ore pe hold cu Für Elise!”

Achiziţie cu probleme la Urgent Cargus. Şeful fondului de investiţii care a cumpărat firma românească de curierat nu reuşeşte să dea de nimeni de la sediul central şi stă exasperat pe hold de 5 ore, cu muzica din Für Elise.

„Am sunat la numărul de contact, am fost plimbat prin 7-8 meniuri, mi-au făcut legătura la financiar, că le-am spus că e vorba de o achiziţie. Cei de la Financiar mi-au spus să sun din nou şi să cer la Servicii Corporate, că sunt corporaţie, dar de atunci stau pe hold”, spune investitorul.

Patronul fondului dorea să-i anunţe pe cei de la Urgent Cargus că i-a cumpărat doar ca să-i închidă, după ce s-a enervat îngrozitor pe firma de curierat: “Am comandat ceva online şi din păcate coletul a fost preluat de această firmă. Aştept de 3 luni să vină. Pentru că îmi permit, am achiziţionat pachetul majoritar, voi dizolva compania, voi concedia toţi curierii, apoi voi demola sediul. Am auzit că sute de mii de români şi-au dorit să facă asta, dar eu chiar îmi permit”, a spus Pierre de Cebal, investitor internaţional.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
27 septembrie 2018 17:06
Citește mai mult despre: Cargus curier

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult