Noul segment al Autostrăzii Soarelui va fluidiza traficul spre litoralul bulgăresc

Inaugurarea segmentului de Autostradă Cernavodă – Medgidia a fost primit cu mult entuziasm de turiștii români care pleacă la mare, pentru că le scurtează mult drumul către Bulgaria. „Înainte făceam cinci-șase ore până la Varna, iar acum pot să ajung acolo în două-trei ore”, ne spune un șofer bucureștean. „Cred că o să merg mai des în Bulgaria de acum încolo.”

Pentru acest nou segment de autostradă, premierul Victor Ponta a primit felicitări din partea ministrul bulgar al Turismului, Petrov Stancev: „Scurtează mult drumul până la noi, ceea ce înseamnă că turiștii români au mai mult timp de petrecut în Bulgaria. Autostrada Soarelui este o binemeritată gură de aer pentru turismul estival de la noi, care era în pericol să ajungă la fel de slab ca cel din România.”

Odată cu terminarea lucrărilor la Autostrada Soarelui, autoritățile române pot să se dedice următorului sector de autostradă, care o să lege Constanța de Varna. În acest fel, turiștii aflați în drum spre Bulgaria nu vor mai fi nevoiți să treacă prin stațiunile românești ca să se ducă la plajă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
20 iulie 2012 18:07

Alte articole

Vezi mai mult