Nu doar rockerii sunt sataniști! Preoții avertizează că femeile care au pisici negre sunt vrăjitoare

Mentalitatea medievala din sânul bisericii ortodoxe continuă să scoată la înaintare tot felul de idioți. Ultima tranșă de săraci cu duhul este formată din preoți care, recent, au lansat un atac furibund la adresa femeilor care au pisici negre, despre care spun că sunt vrăjitoare.

”Adoratorii lui Satan nu sunt doar printre cei care ascultă muzică rock, ci și printre iubitoarele de pisici”, a avertizat un înalt prelat ortodox. ”Noaptea, cele care au pisici negre se urcă de mătură sau mop, după caz, și zboară până la cea mai apropiată pădure, unde fac un foc și dansează dezbrăcate în jurul lui, ca să-l slăvească pe Necurat. Dacă România încă este o țara creștină, toate aceste femei ar trebui arse pe rug.”

Și veștile din sânul bisericii ortodoxe române sunt tot mai sumbre. După fanii muzicii rock și femeile care au pisici negre, se pare că va veni rândul adepților evoluționismului și ai heliocentrismului să fie huliți și considerați sataniști. ”Asta, bineînțeles, cu excepția celor care au extrem de mulți bani și îi cedează pe toți bisericii”, a ținut însă să puncteze Patriarhul Daniel.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 noiembrie 2015 13:26
Citește mai mult despre: BOR pisici preot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult