Vacanță încheiată în lacrimi pentru un grup de turiști români din Thassos. Aceștia au fost prinși de poliția greacă, urcați în autobuze și deportați în Siria, de unde se consideră că provin, după nuanța extrem de bronzată a pielii. Unul din ei a încercat să demonstreze că e român, dar i s-a spus: ”Ok, ai făcut medicina la Timișoara, normal că vorbești românește, măi Hussein, malaka, treci în autocar”.romani_bronzati_thassos.jpg

Nici mașinile nu i-au ajutat pe români, pentru că erau înmatriculate pe Bulgaria și aveau literele acelea complet neinteligibile. ”Grecii ăștia sunt nebuni! Nici când ne-am legitimat nu ne-au lăsat în pace”, spune Cetin Ahmet Kaya, cetățean român din Babadag. 

Disperați, românii le-au arătat poze cu casele lor, care însă arată exact ca sufrageriile sirienilor. Nici pozele de la nunți nu au ajutat deloc, nici cele în care mâncau șaorma, pe care au descris-o drept ”mâncarea noastră națională, a românilor”. Singurii care au scăpat au fost românii de etnie romă, care au fost trimiși înapoi în Germania lor natală.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Sunday, 09.09.2018 12:33 Social

National Cinematografic