Nu exagerați cu plaja. Mai mulți români din Thassos erau atât de bronzați că au fost trimiși înapoi în Siria

Vacanță încheiată în lacrimi pentru un grup de turiști români din Thassos. Aceștia au fost prinși de poliția greacă, urcați în autobuze și deportați în Siria, de unde se consideră că provin, după nuanța extrem de bronzată a pielii. Unul din ei a încercat să demonstreze că e român, dar i s-a spus: ”Ok, ai făcut medicina la Timișoara, normal că vorbești românește, măi Hussein, malaka, treci în autocar”.

Nici mașinile nu i-au ajutat pe români, pentru că erau înmatriculate pe Bulgaria și aveau literele acelea complet neinteligibile. ”Grecii ăștia sunt nebuni! Nici când ne-am legitimat nu ne-au lăsat în pace”, spune Cetin Ahmet Kaya, cetățean român din Babadag. 

Disperați, românii le-au arătat poze cu casele lor, care însă arată exact ca sufrageriile sirienilor. Nici pozele de la nunți nu au ajutat deloc, nici cele în care mâncau șaorma, pe care au descris-o drept ”mâncarea noastră națională, a românilor”. Singurii care au scăpat au fost românii de etnie romă, care au fost trimiși înapoi în Germania lor natală.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
9 septembrie 2018 12:33
Citește mai mult despre: Siria thassos

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult