Nelegiuirile cormoranilor continuă! În zona bălților de lângă București a fost prinsă o bandă de cormorani care braconau pește cu dinamită, furată de la o unitate militară. Păsările, îmbrăcate în costume de camuflaj, au fost reperate de ministrul Petre Daea, care patrulează neîncetat apele teritoriale ale bălții fiicei sale, într-un război continuu cu dăunătorii cu pene.daea_dinamita.jpg

Alți cormorani folosesc metode mai vechi. Unii pescuiesc cu bateria de tractor, alții cu curent tras de la stâlpii de înaltă tensiune. Ministrul Daea spune că a descoperit planurile cormoranilor de a arunca în aer Porțile de Fier 2, ca să sece lacul și să captureze toți peștii, într-un blitz-fish.

Problemele cu cormoranii au început de câțiva ani, când aceștia s-au adunat într-un cartel și s-au apucat să facă trafic de droguri și prostituate pe Dunăre, apoi au început să cultive cocaină și hașiș prin stufăriș, potrivit ministrului Daea.

Acesta spune că poartă vestă anti-cioc, pentru că a mai fost atacat de puternicele animale, care i-au răpit și niște rude, ca să-l șantajeze să termine ofensiva anti-cormorani. Daea declară că nu se lasă și va lupta cu cormoranii până la capăt: ”Dacă nu-i răpunem, ăștia o să ceară drept de vot și o să vedem Parlamentul plin de cormorani”, spune Daea.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Thursday, 07.03.2019 11:46 Social

National Cinematografic