Nu-l iubesc părinţii? Un student s-a întors de acasă cu doar 10 kg de drob

Un tânăr din Dâmbovița care face facultatea în Capitală a aflat în modul cel mai brutal că nu este chiar cel mai iubit membru al familiei sale, dimpotrivă. Întors după Paști în București a fost surprins să afle că părinții săi i-au dat doar 10 kilogram de drob, față de alți colegi care s-au întors cu tezaure de mâncare de acasă.

„Am colegi de faculta care au venit de la părinți cu minim 10 kile de cozonac, 5 de pască, 100 de ouă fierte și două roabe de drob și alte mâncăruri. Am părut ca ultimul orfan în fața lor, pe bune, chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost crescut la orfelinat”, a spus Marcel Constantin, care face facultatea la Filo.

Acesta a dorit, totuși, să afle adevărul și și-a întrebat părinții dacă este adevărat, dacă într-adevăr nu-l iubesc, iar răspunsul a fost suficient de lămuritor. „Dragul nostru, în principiu, când o să vii de Crăciun în vizită am vorbit cu mama ta și am decis să cumpărăm un cozonac de la Mega și un vin de-ăla de 5 euro, Purcari sau ce credeți voi că e vin bun și eu zic că ne-am făcut datoria față de tine. Totodată, cine ți-a dat numărul ăsta de telefon?”, a răspuns tatăl studentului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 aprilie 2022 17:03
Citește mai mult despre: drob parinti student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult