Nu mai aruncaţi banii aiurea! În Dragonul Roşu găseşti Cuminţenia Pământului cu 15 lei

Asta înseamnă marketing! În loc să ceară milioane de Euro pe o bucată de piatră uitată şi prăfuită prin podul unei vile, chinezii câştigă milioane din vânzarea de statuete Cuminţenia Pământului, care au şi certificat de autenticitate, spre deosebire de chestiile pe care vrea Guvernul României să dea bani.

Chinezii au văzut că românii dau bani pe obiecte de artă aşa că în Dragonul Roşu a fost deschisă o hală specială doar pentru Cuminţenii şi românii care vor artă au de unde alege: “Avem suport de şerveţele cu Cuminţenia, opritor de uşă Cuminţenie, breloc de chei, desfăcător cu Cuminţenie, dar şi sticker pentru maşină, Cuminţenie on Board”, explică Jean Li Ping, comerciant din Dragon.

Cele mai vândute sunt gadgeturile electronice. Clasicul ceas cu Cuminţenia care dă din mână se vinde cu 15 lei, iar ceasul tip pendulă, cu ochi mişcători, cu 18 lei. Pentru că chinezii ştiu ce le place românilor, tot în Dragon găsiţi şi gadgeturi amuzante, precum o Cuminţenie pe care dacă o apeşi pe cap scoate limba şi face miau.

Scris de Ionut
17 iunie 2016 15:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult