Nu mai e mult! Legea care elimină obligativitatea ştampilelor a fost semnată şi mai trebuie doar ştampilată!

Una din cele mai importante legi care privesc reducerea birocrației din România mai are puțin și intră în vigoare. Legea care elimină obligativitatea ștampilelor a fost semnată și promulgată de președintele țării, mai trebuie doar ștampila administrație prezidențiale pentru a fi publicată în monitorul oficial. 

„Procedura este una simplă, după promulgare legea trece de la președinte la șeful cancelariei prezidențiale, care aplică ștampila și sigiliul prezidențial. Apoi ea este dusă la biroul administrare documente, unde primește o ștampilă de intrare și un număr de ieșire. Odată ajunsă la Monitorul Oficial, șeful biroului „Legi și Decrete” contrasemnează ordinul de publicare și stampilează documentul cu „bun de tipar”. În câteva zile legea deja operează”, a explicat un jurist procedurile de promulgare. 

Legea prevede ca firmele și instituțiile din România să nu mai folosească ștampile pentru documentele folosite, înlocuindu-le cu un loc pentru trei semntări, aviz juridic semnat, bordero și legalizare la notar. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

9 august 2017 11:16
Citește mai mult despre: lege stampila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult