Mai multe publicații austriece au publicat un raport al poliției din Viena referitor la dispariția nuferilor de pe un lac din zona centrală. Ancheta poliției a scos la iveală că vinovați ar fi niște vegani, care și-au instalat de ceva vreme o tabără în zonă. Dealtfel vecinii au reclamat de nenumărate ori prezența veganilor în parc.

vegana_mananca_panselute.jpg

„Ce fac? Ce nu fac! Sperie copii, l-au văzut pe al meu cu o înghețată în mână l-au întrebat dacă e făcută cu lapte organic. Dau muzica vegănească tare, ascultă formații de-alea obscure de-ale lor și și-au lăsat bicicletele cu coviltir pe aleile astea pe-aici pe peste tot”, a declarat un vecin revoltat.

Autoritățile nu au confirmat încă dacă veganii care au mâncat nuferii sunt români, dar oricum toți occidentalii presupun asta, că de unde altundeva să vină veganii dacă nu dintr-o țară de săraci unde până nu demult oamenii mâncau carne o dată pe lună. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Sunday, 15.04.2018 11:21 Social

National Cinematografic