Nu ne mai facem bine! Și anul acesta au apărut mașinile cu coarne de ren

Degeaba visăm la o lume mai bună dacă nu facem, fiecare dintre noi, eforturi pentru a o avea. Până și Dumnezeu a atras atenția că nu suntem deloc serioși și ne-a dat o pandemie îngrozitoare, și totuși, lumea continuă să-și pună coarne de ren pe mașină când vine iarna. Și nas roșu, că și aia e amuzant.

Ar putea de banii ăștia să-și facă revizia la timp, să-și ia un RCA mai bun nu la o firmă fantomă, să-și repare micile defecțiuni ale mașinii, dar nu, românii preferă doar să fie penibili în trafic. „Nu este o coincidență că majoritatea mașinilor care au coarne de ren sunt niște coji de tablă prost întreținute. Arată caracterul omului”, spune psihologul auto Decebal Popescu.

Estimările specialiștilor arată că în general nu ne mai facem bine și până nu terminăm cu toate figurile astea penibile n-avem cum să progresăm. O șansă de salvare ar fi evoluția tehnologic și socială, respectiv să ajugem la situația în care să nu mai avem mașini personale și astfel să nu le mai împopoțonăm cu cu glumițe inutile din comerț.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

16 noiembrie 2020 08:11
Citește mai mult despre: coarne de ren masini

Alte articole

Vezi mai mult