Nu-s în stare de nimic! Un bărbat a aflat că de 2 ani duce copiii la şcoala greşită

Consternare pentru Patrick Popescu, corporatist din București, care a aflat în această dimineață că-și duce copiii, pe Matei și David, la școala greșită de mai bine de doi ani. În fiecare zi, la îndemnul soției: ”Du și tu copiii la școală”, Patrick îi urca în mașină și-i lăsa la o școală din cartier, apoi petrecea încă o oră în mașină până să ajungă la serviciu în Pipera.

”Soția nu mi-a spus niciodată anume la ce școală să-i duc. Eu i-am dus la aceeași școală. Azi a ieșit diriginta lui Matei, să-mi spună că Matei Popescu cu CNP-ul acela nu e în catalog și că la Școala nr. 4 ar fi un copil cu CNP-ul respectiv, dar e exmatriculat de un an, pentru absențe.

Întrebați de ce n-au spus nimic, Matei și David au replicat că ei stau pe tabletă în mașină și nu se uită pe geam, așa că n-au observat niciodată la ce școală merg: ”E o clasă cu mai mulți copii și cu o comunistă înapoiată la catedră. Adică o școală”, au spus copiii.

Nici cadrele didactice nu au realizat confuzia, pentru că sunt 8 Matei în fiecare clasă, și câte 7-8 David, precum și circa 9 fete cu numele Ileana și restul Daria sau Casia. Situația e atât de răspândită, încât la fotbal copiii joacă pe echipe de Matei contra Davizi.

Ca să repare confuzia și să nu fie certat de nevastă, directorul i-a propus lui Patrick să-i ia acasă pe celălalt Matei și pe celălalt David, că ”oricum îi cheamă la fel, au note bune și seamănă cu ai dumneavoastră”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 noiembrie 2018 08:11

Alte articole

Vezi mai mult