Nu-s în stare de nimic! Un bărbat a aflat că de 2 ani duce copiii la şcoala greşită

Consternare pentru Patrick Popescu, corporatist din București, care a aflat în această dimineață că-și duce copiii, pe Matei și David, la școala greșită de mai bine de doi ani. În fiecare zi, la îndemnul soției: ”Du și tu copiii la școală”, Patrick îi urca în mașină și-i lăsa la o școală din cartier, apoi petrecea încă o oră în mașină până să ajungă la serviciu în Pipera.

”Soția nu mi-a spus niciodată anume la ce școală să-i duc. Eu i-am dus la aceeași școală. Azi a ieșit diriginta lui Matei, să-mi spună că Matei Popescu cu CNP-ul acela nu e în catalog și că la Școala nr. 4 ar fi un copil cu CNP-ul respectiv, dar e exmatriculat de un an, pentru absențe.

Întrebați de ce n-au spus nimic, Matei și David au replicat că ei stau pe tabletă în mașină și nu se uită pe geam, așa că n-au observat niciodată la ce școală merg: ”E o clasă cu mai mulți copii și cu o comunistă înapoiată la catedră. Adică o școală”, au spus copiii.

Nici cadrele didactice nu au realizat confuzia, pentru că sunt 8 Matei în fiecare clasă, și câte 7-8 David, precum și circa 9 fete cu numele Ileana și restul Daria sau Casia. Situația e atât de răspândită, încât la fotbal copiii joacă pe echipe de Matei contra Davizi.

Ca să repare confuzia și să nu fie certat de nevastă, directorul i-a propus lui Patrick să-i ia acasă pe celălalt Matei și pe celălalt David, că ”oricum îi cheamă la fel, au note bune și seamănă cu ai dumneavoastră”.

Scris de Ionut
6 noiembrie 2018 08:11
Citește mai mult despre: Bucuresti scoala

Alte articole

Vezi mai mult