Cine a spus că nu există poliţişti de treabă? În timp ce colegii săi amendau o femeie în vârstă pentru că n-a traversat suficient de repede, câteva zeci de metri mai încolo, un tânăr agent de poliţie era surprins de camerele de luat vederi ajutând un interlop bătrân să treacă strada.

interlop_batran_politie.jpg
"Toţi îl ştim pe bătrân, are o vilă pe-aici, mai merge uneori la piaţă sau la cazino pe Calea Victoriei. E moş Geani Julă zis Briceag, fost mare mahăr în clanul Sportivilor. Ştiţi cum e viaţa de sportiv... la un moment dat te lasă puterile", comentează un locuitor din zonă. "Mă bucur că se gândeşte cineva şi la pensionarii noştri."

"Am văzut că domnul Briceag încearcă să traverseze, aşa că am oprit traficul, l-am luat de mână şi m-am asigurat că ajunge nevătămat pe trotuarul celălalt. Nu pentru asta m-am înscris în Poliţie?", spune agentul, plin de modestie.

"Doar pentru că nu mai activează în mafie, nu înseamnă că nu mai trebuie să-l respectăm", adaugă un alt poliţist, care îi căra cumpărăturile bătrânului.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 07.08.2019 14:13 Social

National Cinematografic