Cozile de la granița dintre Bulgaria și Grecia au fost evitate rapid de românii isteți, care și-au amintit relațiile de la începutul anilor 2000 și au început să apeleze din nou la călăuzele care să- treacă munții în Grecia.calauze_grecia.jpg

Procedura e simplă. Românii sosesc în Bulgaria, lasă mașina, se urcă în spatele unui camion și după câteva ore și câteva sute de euro li se dă drumul în Grecia. Pe forumuri deja au început să apară sfaturi despre cum să lucrezi cu călăuzele.

”Cei mai de încredere sunt macedonenii. Cu albanezii nu vă băgați, că vă dau țeapă”, spune un turist pățit. ”Pe noi ne-au găsit polițiștii bulgari în munți, în slipi, cu umbreluțe și șezlonguri. Se pare că nu eram pe plaja Golden Beach”, spune românul dezamăgit.

Românii au descoperit că fuseseră păcăliți de călăuzele albaneze că sunt în Thassos, dar în schimb erau în Bulgaria, țară în care nu vrea aproape nimeni să-și facă vacanța, cu excepția obezilor care caută să se îndoape la all-inclusive.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Wednesday, 15.07.2020 13:29 Social

National Cinematografic