Paradox în Capitala României. Cu toate că oraşul e un infern populat cu maşini diesel, cocalari şi duhoare, iată că mii de moldoveni continuă să-l considere o destinaţie atractivă şi sosesc săptămânal, ca să fure joburile nativilor, adică ale moldovenilor care s-au stabilit aici de luni sau chiar ani de zile. Studiile arată că dacă nu făcea Cuza unirea cu Moldova, Bucureştiul ar fi avut acum 3 locuitori, pe Ciobanul Bucur, un turc şi un tătar.firea_trot_buz.jpg

Atitudinea bucureştenilor e plină de bun simţ: “Ce, bă, voi n-aveţi uliţe desfundate, pline de noroi? La voi în sat nu vă aruncaţi gunoiul pe geam? Nu aveţi un primar hoţ? Cum să nu aveţi? Şi-atunci ce căutaţi, mă, aici la Bucureşti?”, strigă un bucureştean disperat să-l pufnească râsul când aude moldoveni vorbind între ei, cu accent de Bârlad sau Suceava.

Moldovenii se scuză şi spun că s-ar duce la Iaşi, dar de când a demisionat Chirica din PSD nu mai au încredere, aşa că vin la sigur, la Bucureşti, unde va fi primar un pesedist încă 100 de ani. Invazia moldovenească nu dă semne de potolire. Mai nou, moldovenii au tupeul să spun că vor şi autostradă, să ajungă în două ore în Bucureşti! Absolut incalificabil.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 27.06.2018 15:21 Social

National Cinematografic