Nu se mai satură de bani! Patriarhul Daniel a pus Liturghia pe Spotify

Deși conduce cea mai profitabilă corporație din România, Patriarhul Daniel nu este mulțumit și vrea mai mult. Astfel, cunoscutul CEO a decis să înscrie Sfânta Liturghie pe celebra platformă de streaming Spotify, pentru a maximiza profiturile companiei sale.

„Am luat această decizie din cauza pandemiei, pentru că mă gândesc la săracii oameni care nu au voie sau le e teamă să vină la biserică din cauza coronavirusului, și astfel nu pot avea acces la Sfânta Liturghie. Ha ha, glumesc, am luat decizia pentru a face bani în plus”, a declarat glumețul CEO.

Chiar dacă banii nu sunt mulți, Dani, cum este alintat de apropiați, este mulțumit. „Sunt plătit cu numai 0.00437 dolari pentru fiecare play, dar banul e ban, e mai bine decât nimic, mai ales în aceste vremuri grele ca veșmântul meu din aur. Am încredere în binecredincioși că nu vor asculta doar o dată pe săptămână Liturghia, ci o vor pune pe repeat, ca să îmi maximizez ven…, pardon, ca să își maximizeze apropierea de Dumnezeu”, spune Patriarhul.

Din păcate pentru BOR, românii au găsit deja o cale să „bată sistemul”. „Eu ascult Liturghia gratis în fiecare duminică la boxele bisericii din cartierul vecin, nu e nevoie să dau bani”, spune George T.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
13 septembrie 2020 06:09
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel

Alte articole

Vezi mai mult