Nu se opresc! Un câine maidanez beat şi fără permis a lovit o gravidă pe trecerea de pietoni

Câinii maidanezi nu par să se sperie de măsurile luate de autorităţi. În timp ce politicienii dau declaraţii sforăitoare la televizor, bestiile cu chip de câine îşi fac de cap prin oraş. Chiar în acestă dimineaţă, un maidanez fără stăpân a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu victime.

„Câinele se afla la volanul unui autoturism neînmatriculat şi circula cu viteză mare. Nu a încetinit în apropierea trecerii de pietoni şi a lovit o femeie însărcinată în lumea a 6-a, care tocmai ajuta un copil orfan şi o bătrânică să treacă strada. În urma verificărilor am constatat că animalul nu avea carnet de conducere valid şi o concentraţie alcoolică de 1.09 la mie în aerul expirat”, a explicat agentul de poliţie prezent la faţa locului, precizând că maşina nu avea nici ITP-ul făcut.

Oamenii legii spun că în zilele următoare se vor lua măsuri împotriva câinelui care, deşi beat, nu a fost agresiv ci doar un pic mâhnit. Conform legii, făptuitorul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani sau un cercel în ureche pe care va fi obligat să-l poarte toată viaţa.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

5 septembrie 2013 13:09

Alte articole

Vezi mai mult