Nu se poate abţine. Un mecanic şi-a umflat de 5 ori preţul la reparaţia propriei maşini

Marcel Constantin ar putea ajunge pe drumuri după ce și-a băgat mașina la reparat în propriul service. Fidel principiilor sale și uitând a cui este mașina pe care o evalua, a făcut un deviz de lucrări pentru un bec ars și un furtun de câteva zeci de mii de euro. Acum riscă să rămână fără casă și afacere pentru că și-a emis deja facturile pentru lucrare.

„M-am luat cu treaba și nu mi-am dat seama a cui e mașina. O lăsasem cu gândul c-o repar dimineață, dimineață m-am apucat și dă-i, de la bec am pus să se schimbe și alternatorul, plus bateria, furtunul de alimentare l-am schimbat eu, dar am zis să verifice și direcția, am pus și aia, am îndreptat un pic tabla în spate, unde mi-o îmdoise cineva, am schimbat plăcuțele de frână și, la final, am decis că e distrusă rău, și am înlocuit tot blocul motor și tapițeria scaunelor. Am băgat 30.000 de euro în ea, că piesele sunt scumpe, a trebuit să le aduc din Germania”, povestește Marcel.

Acum a rămas cu o gaură imensă în bugetul firmei, că nu are de unde să-și acopere nici piesele nici cele 6000 de oră de manoperă puse pe deviz. „Problema e că eu am făcut un împrumut și am girat cu casa să deschid atelierul asta și, dacă nu plătesc furnizorii, mă caută ăia. Dacă-i plătesc, nu mai pot plăti rata la casă și ajung pe drumuri. Și cine dracu mă angajează, sunt mecanic auto, n-am nici o meserie”, s-a plâns Marcel.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ef
5 noiembrie 2016 09:11
Citește mai mult despre: masini mecanic

Alte articole

Vezi mai mult