Americanii par să nu se lase până nu își însușesc și ultima picătură de petrol de pe planetă. Deși au terminat de invadat cam toate țările unde se extrage petrol, setea americanilor după cunoscuta resursă naturală nu s-a potolit, așa că aceștia au decis să-și impună căile democratice în locații mai mici. Primul pe listă este un sat din Vaslui, în care localnicii fac țuică din petrol.

vaslui_atacat.jpg "Am auzit întâmplător de acest sat, spionându-l prin satelit. Când am văzut în ce mod barbar este tratat petrolul, am știut că trebuie să intervenim și să impunem prin forță pacea și democrația. De aceea am mobilizat resurse importante, constând în tancuri, camioane cu muniție, ba chiar am construit și un aeroport, ca să aibă unde ateriza avioanele militare. În cel mai scurt timp, în acest sat va fi instaurată pacea, iar petrolul nu va mai fi risipit pe băutura asta dezgustătoare", a declarat Dick Smith, șeful Departamentului de Invazii din Armata Americană.

Intervenția americanilor ar putea avea efecte grave asupra economiei locale. "Ne-au ruinat. Noi vindeam țuica, ca să ne cumpărăm spirt, acum stăm la mâna inundațiilor, ca să vindem ajutoarele primite", spune un șef de trib local.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Luchian | Monday, 03.10.2016 15:02 Social

National Cinematografic