Nu ţi-ai permis să pleci la munte? Primăria Capitalei a organizat un blocaj rutier pe Mihai Bravu

Nu toți bucureștenii au parte de rude muncitoare la țară ca să le trimită bani să-și permită și ei un concediu la munte, la Bușteni sau Azuga. Primăria Capitalei a venit în întâmpinarea acestora organizând un blocaj rutier pe șoseaua Mihai Bravu, un blocat atât de idiot și inutil încât cu siguranță că se vor simți a la ieșire din Bușteni.

„Toată lumea știe că primarul din Bușteni e un oligofren, dar nimeni nu bănuiește cât de ambițios este primarul nostru, din București. Acesta s-a dat peste cap, practic, pentru a asigura cele mai bune condiții pentru turiștii rămași în București. Avem țepari pe marginea drumului, hoteluri și pensiuni scumpe iar manelelele se aud chiar și cu geamurile închise”, a declarat un director din Primăria Capitalei.

Pentru a asigura un blocaj rutier corespunzător autoritățile au apelat la unul din cei mai cunoscuți polițiști de circulație de pe Valea Prahovei, agentul principal Dumitru Botez, câștigător al presitigiosului trofeu „Cap de Cretă” timp de trei ani consecutiv.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
31 mai 2015 12:05

Alte articole

Vezi mai mult