Autoritățile sunt din nou incapabile să-i oprească pe inconștienții fără măști. O nuntă cu sute de persoane care a avut loc în Craiova n-a putut fi oprită, că polițiștii nu aveau bani de dar și n-au intrat peste ei, de jenă.politisti_nunta_craiova.jpg

”Nu se face să te duci la o nuntă și să nu dai darul, că pe urmă nu mai vine nimeni la tine, dacă îi inviți”, explică comisarul șef Cătălin B, care a ordonat retragerea polițiștilor.

O polițistă a refuzat să intre peste nuntașii care nu respectau măsurile de distanțare, pentru cu era în uniformă și nu era nici machiată. Ea a cerut permisiunea comisarului să se ducă acasă și să-și ia o rochie cu paiete, niște pantofi cu tocuri și măcar să-și ridice un pic părul, sau să-și pună niște gene false, ca să poată intra la nuntă.

Forțele de ordine i-au somat pe nuntași să nu mai joace horele atât de strâns și sub nicio formă să nu joace brâul sau perinița, dar le-au cerut să le dea și lor câte o farfurie cu aperitive, că le era foame.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 13.07.2020 13:22 Social

National Cinematografic