Nuntă între doi fetuși de romi din Făurei

Cei doi fetuși, Gherhart și Giuvaera, în vârstă de minus trei luni și respectiv minus două luni, și-au unit simbolic cordoanele ombilicale în fața celor patru sute de invitați de valoare plus șaisprezece lăutari talentați, la palatul roz din Făurei. La nuntă s-a servit tradiţionala placentă cu dovleac.

Părinții miresei, Premieru și Elocvența Constantin, ambii în vârstă de 11 ani, erau elevi în clasa a doua (și ultima) când Elocvența a rămas însărcinată a treia oară. La ecografie s-a putut vedea clar că fiica lor, Giuvaera, era deja îndrăgostită de Gherhart, zis și Marchizul de Cristos.

Părinții mirelui sunt ceva mai în vârstă, au deja doisprezece ani și vor să divorțeze. Ei au apărut totuși împreună la nunta fiului lor, pentru ultima oară înainte să iasă la pensie. Viitorul lor fiu, Gherhart, are aproape treizeci de centimetri, e o fire romantică și îi plac mașinile Mercedes. Organele interne i s-au dezvoltat deja aproape total, degetele de la picioare sunt deja formate iar inima îi bate acum numai pentru Giuvaera. Ca să se poată însura el a împrumutat de la părinți 600 de galbeni, bani pe care va trebui să-i returneze însă imediat ce se va apuca de cântat.

Imediat după ce se vor naște amândoi, tinerii căsătoriți vor pleca în luna de miere pe un incubator transatlantic, unde vor sta până vor scăpa de icter.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 august 2011 15:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult