Nutriţioniştii explică de ce să nu mâncăm parizer pe ziar: parizerul conţine deja ziar
Veşti proaste pentru iubitorii celebrei specialităţi româneşti, parizer pe ziar! Marinela Buric, specialist în nutriţie la Institutul de Cercetări Hiperavansate „Mişu Mavrocordat” din Slobozia, trage un semnal de alarmă: parizerul pe ziar nu e o combinaţie tocmai fericită. Motivul e simplu: parizerul conţine deja cantităţi importante de ziar în compoziţie.
„Pe măsură ce tot mai puţini oameni cumpără ziare să le citească, fabricile de parizer ajung să pună în parizer, uneori, chiar şi 70% ziar. Dacă îl mai şi mâncăm pe ziar, putem ingera la o singură masă chiar şi de trei ori doza zilnică recomandată de celuloză, tuş şi ştiri inventate”, explică nutriţionista.
„Degeaba ne abţinem să mâncăm ziarul pentru că articolele au tendinţa să se imprime pe suprafaţa spongioasă a parizerului. Cel mai bine desfacem parizerul, îl citim, iar apoi îl mâncăm simplu, cu câteva rondele de ceapă şi un pic de muştar”, adaugă M. Buric.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.