Nuţu Cămătaru dă vina pe pensionari: „Dacă nu hrăneau ei leii şi urşii, nu-i mai aveam acum”

Nuţu Cămătaru spune că nu are nici o vină pentru prezenţa leilor şi urşilor în curtea vilei sale. Interlopul spune animalele n-ar fi rămas pe proprietatea sa dacă nu ar fi fost hrăniţi constant de pensionari. În plus, deşi a sunat de la multe ori la hingheri să reclame că are lei şi urşi lângă casă, nimeni nu a venit să ridice animalele.

„În fiecare dimineaţă, veneau pensionarii şi hrăneau animalele cu tot felul de resturi alimentare”, a povestit Nuţu Cămătaru. „Le-am zis de atâtea ori că nu e bine ce fac, dar nu m-a băgat nimeni în seamă. De câteva ori chiar m-au alergat şi mi-au dat cu sacoşele la ficat, doar pentru că am îndrăznit să le spun să nu mai hrănească animalele”.

Pensionarii le-au creat probleme şi celor de la Garda de Mediu, în momentul în care au vrut să ridice animalele şi să le ducă la Grădina Zoologică. „Huo, criminalilor!”, au urlat pensionarii, în timp ce au făcut zid comun în jurul leilor şi urşilor. „Leii simt oamenii răi, doar pe ei îi mănâncă. Ei niciodată nu au mâncat un om cu suflet bun!”, s-a revoltat un pensionar.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 februarie 2013 16:02

Alte articole

Vezi mai mult