Nuțu Cămătaru s-a oferit să ajute BNR, că iarăși a scăzut rezerva valutară

Vizită importantă azi la BNR. Nuțu Cămătaru, deținătorul celor mai mari rezerve de valută din Europa de Sud-Est, a venit la o discuție privind un mic împrumut, după ce a văzut la știri că rezervele valutare ale BNR s-au redus în ultimul an. Ideea îi aparține Vioricăi Dăncilă, femeia care deschide uși la BNR, și care l-a sunat pe Nuțu.

Contractul de împrumut e simplu. BNR trebuie să returneze banii împreună cu o dobândă modică de doar 34% pe săptămână, în caz contrar Nuțu o să-i taie degetele adjunctului lui Isărescu, pentru a evita momente penibile la conferințele de presă. Drept garanție, BNR va lăsa amanet, acasă la Nuțu, câteva lingouri din subsol, tezaurul de la Pietroasele și acul de cravată din aur cu diamante al Regelui Carol I.

Ca să nu facă două drumuri, Nuțu a adus câteva milioane de euro în desagi, pe calul cu care circulă de obicei, pentru că el e un ecologist. Nuțu a mai spus că dacă e nevoie de alte valute poate chema niște prieteni și vin cu camionul de dolari sau de lire sterline: ”Orice e nevoie, boss, pentru țara mea am sărit cu banul, nu doar cu gura, ca alții”, a declarat Nuțu.

Nuțu nu a dat banii pur și simplu. Înainte, el s-a uitat pe actele BNR și a descoperit câteva probleme de cash-flow, recomandând să se renunțe la găurile negre din economie, mai precis Moldova și Oltenia, după care țara va reveni pe profit.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 iunie 2021 08:19
Citește mai mult despre: bani BNR Euro Nuțu Cămătaru valută

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult