Elisabeta Rădulescu, din sectorul 4, a descoperit aseară în jurul orelor 20:00 o nouă galaxie, privind intens pe vizorul apartamentului său cu 2 camere din Berceni. Doamna Eli încă nu știe ce nume îi va da noii galaxii, dar oscilează între Catena și Fifi, pisica ei.baba_vizor_galaxie.jpg

Totul a început pe la 18:00, când doamna Eli a observat niște copii poznași pe scară și a început să privească intens pe vizor. Treptat, imaginea a început să se limpezească și doamna Eli a văzut sistemul solar în toată splendoarea lui, apoi ale și alte galaxii. Când, deodată, a văzut într-un punct întunecat al Universului ceva luminos și a alertat o fostă colegă de liceu, care lucrase la NASA.

”În momentul acela au început telefoanele”, spune doamna Eli. Primul care a sunat-o a fost Donald Trump, s-o întrebe pentru cine lucrează și de ce spionează fără autorizație. ”Apoi Comitetul Nobel, dar am refuzat premiul, că n-aveam pe cine să las la coadă la Casa de Pensii”, explică doamna Eli.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Wednesday, 20.05.2020 11:11 Social

National Cinematografic