O băbuţă a renunţat la pătrunjel şi acum vinde marijuana, că sunt amenzile mai mici

Bătrânica ce vindea pătrunjel, mărar și păstârnac la gura de metrou Titan a renunțat săptămâna trecută la afacere și s-a reorientat spre vânzarea de marijuana, că amenzile sunt mai mici și măcar nu este luată cu duba de trei ori pe zi.

„Haideți domnu, iarbă proaspătă, culeasă acum de un nepot de-al meu din Vărăști, are și el un câmp și-l cultivă. Ia, mirosiți un pic, ziceți că nu-i bună. E de casă, nu de-aia de seră olandeză, fără gust, la hidroponice și alte prostii. 60 lei legătura, dar dacă iei o pungă întreagă o dau și la 50 că m-aș duce și eu acasă”, a declarat băbuța Maria Ganja de la gura de metrou Titan.

Bătrânica spune că de când vine marijuană nu mai este bătută zilnic, încătușată și amendată de poliția comunitară, ci doar o dată pe lună chemată de secție de către poliția aia reală. „Eu dau o declarație, ei îmi dau amendă penală, plătim, ce să facem. Uitați, am chitanțele, am plătit pe 6 luni, îmi mai rămâne și mie de medicamente și să mai pun în prăjitură. A, și fiți atenți unde călcați, că doarme pisica aia cu ochii în flăcări, se tot întinde pe-aici, eu am alungat-o să nu atragă dragonii, dar n-ai ce să te înțelegi cu ea, animal prost”.

Scris de Ef
11 octombrie 2018 14:10
Citește mai mult despre: marijuana patrunjel

Alte articole

Vezi mai mult