Cine a spus că nu sunt inteligenţi? Sătui să-şi rupă spinările cu bancomate pline ochi, câţiva infractori caracaleni au avut o idee genială care le-a uşurat teribil munca. Potrivit Poliţiei locale, aceştia pândesc momentul când bancomatele sunt goale şi nu le smulg din temelie decât atunci, ca să nu fie nevoiţi să care şi greutatea conţinutului.

hotii_au_furat_un_bancomat.jpg “Hoţii sunt foarte bine organizaţi. Noaptea, când nu e nimeni pe stradă, unul dintre ei distruge camerele de luat vederi, altul stă de şase iar câţiva leagă bancomatul de camionetă cu un lanţ şi trag de el până se desprinde din perete. Îi înţeleg, lanţul ăla e destul de firav şi dacă aparatul mai e şi plin...”, a explicat Jenel Popa, specialist în furturi olteneşti.

“Pe un bancomat luăm 50, poate chiar 60 de lei la fier vechi!”, se laudă, sub protecţia anonimatului, unul dintre temuţii bandiţi caracaleni. Abia după ce li s-a explicat că bancomatele sunt umplute periodic cu bani, infractorii au convocat o şedinţă pentru a-şi regândi strategia.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 18.08.2016 17:30 Social

National Cinematografic