O barjă cu fier vechi, atacată de un submarin cu coviltir lângă Brăila

Pirații ferului au atacat din nou, de data asta lângă Brăila. Un submarin cu coviltir a intrat în formație de luptă și a lansat două torpile de cupru spre o barjă de 1000 de tone încărcată cu fier vechi. După ce barja a început să ia apă, pirații au dat năvală, urlând ”Fiare vechi loooom”, tradiționalul lor strigăt de luptă.

După ce au anihilat echipajul, pirații au trecut la sortarea fierului vechi, ochind rapid capacele de canal și tamburii cu cabluri electrice, pe care au început să le arunce în submarinul tras de cai. După o scurtă ciorovăială marcată de o altercație cu propiii copii, pirații s-au aruncat în apă și au început să taie cu bomfaierele barja în sine.

Unul din pirați, care semăna perfect cu Jack Sparrow, a arborat steagul negru cu o stemă de Mercedes. Scenele de groază au fost urmărite de pe mal de polițiștii neputincioși, care au încercat în zadar să ajungă la barjă cu hidro-lebedele cu pedale de lângă faleză. După ce au încărcat submarinul, pirații au dispărut în direcția Combinatului Siderurgic Galați. 

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
18 august 2021 08:37
Citește mai mult despre: barjă Brăila fier pirați

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult