O bătrânică din Germania trimite Ucrainei 88 de tancuri cu care mergea duminica la piaţă

Azi pornesc spre Ucraina 88 de tancuri Leopard de producție germană. Tancurile au fost deținute anterior de o bătrânică din Frankfurt, care mergea cu ele doar duminica până la piață. Ucrainenii susțin că au luat tancurile la un preț foarte bun, după ce au negociat la sânge cu turcul de la reprezentanța auto, care avea o relație foarte bună cu bătrânica.

Toate tancurile sunt modelul de vârf de gamă, Executive, cu turelă acoperită cu piele și tun cu tragere automată, pentru că bunica nu vedea așa bine și nu-i plăcea să apese prea multe pedale, spune dealerul auto Ibrahim Kocaman Otuzbir de unde au fost achiziționate tancurile.

Tancurile au kilometraj mic real și sunt deja înscrise în circulație, nu mai trebuie omologate la RAR. Un singur tanc are o șenilă care troncăne puțin, pentru că a fost adus pe la Botoșani și șoferul a dat într-o groapă cu el. Din cele 88 de tancuri 87 sunt diesel, unul singur este hibrid benzină-electric, pentru că unul din tanchiști este vegan și a refuzat să intre într-o mașină cu motor termic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 aprilie 2022 13:09
Citește mai mult despre: bătrână Germania tanc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult