O bătrânică din Kiev a doborât un avion rusesc cu bradul aruncat de la geam

Presa din Kiev o laudă din nou pe bătrânica care acum câteva luni a doborât o dronă rusească cu un borcan de murături. Doar că de data aceasta bătrânica a reușit o performanță mult mai mare și a doborât un avion de vânătoare Suhoi 57, cel mai modern avion al armatei ruse.

Ea spune că se pregătea să arunce bradul pe geam, ca-n fiecare an, când a sesizat cu coada ochiului avionul rusesc. „De când l-am văzut, am știu ce trebuie să fac“, a spus bătrânica pentru presa din Kiev. „Așa că am îndreptat bradul spre avion și l-am aruncat cu toată puterea mea spre el. Câteva secunde mai târziu, avionul era în picaj.“

Chiar dacă avionul a fost doborât, pilotul rus a reușit să se catapulteze în ultimul moment. Bătrânica a văzut însă catapultarea, așa că a pus mâna pe un borcan de murături și l-a lovit pe în plin pe pilot, acesta leșinând.

Vestea că bătrânica a doborât cu bradul un avion inamic s-a răspândit rapid prin Kiev, așa că mii de locuitori ai orașului și-au lăsat deja brazii la ușa bătrânicii, în speranța că va doborî cu ei multe alte avioane rusești.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 ianuarie 2023 13:05
Citește mai mult despre: avion batranica brad

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult