O bătrânică e bănuită că ar cultiva pătrunjel în apartament, după ce a primit o factură de curent suspect de mare

Mascații de la DIICOT se pregătesc de una dintre cele mai spectaculoase descinderi din ultima vreme. Ei bănuiesc o bătrânică din Sectorul 6 al Capitalei că ar cultiva pătrunjel în propriul apartament, pătrunjel pe care l-ar comercializa ilegal pe trotuarele din zona Pieței Moghioroș, fără ca statul să încaseze vreun ban de pe urma vânzării de pătrunjel.

”Pentru că are o factură la curent suspect de mare, suntem convinși că bătrânica crește pătrunjel în apartamentul ei cu ajutorul luminii artificiale”, spune șeful DIICOT. ”Monitorizăm de ani de zile factura electrică a persoanelor trecute de 70 de ani și cu pensii mici, ca să-i prindem imediat ce se apucă să crească pătrunjel, ceapă sau ridichi în apartament.”

Șeful DIICOT apreciază că statul român pierde anual sume cuprinse între 12 și 16 lei din cauza bătrânicilor care vând pătrunjel în zona piețelor bucureștene. ”Având în vedere că sumele obținute din vânzarea pătrunjelului sunt extrem de mici, e clar că aceste bătrânici fac ceea ce fac nu neapărat pentru bani, ci doar pentru a păgubi bugetul de stat, iar acest lucru trebuie stârpit prin orice mijloace”, afirmă șeful DIICOT.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 mai 2018 13:05

Alte articole

Vezi mai mult